DK-AutoCam har været på spontantræf.

590
Spontantræf Bornholm 2022

DK-AutoCam har været på spontantræf på Bornholm. Vi tog færgen Køge – Rønne. På de ikke så søgte afgange kostede det kun kr. 398,00 for en returbillet. 

6 vogne deltog. Alle mødtes på Køge Havn kl. 18.00 til vejning på den autoriserede vejerbod. Efterfølgende var der aftensmad med grill mv.

Afgang fra Køge mandag den. 15. august Kl. 00.30

Ankomst Rønne mandag kl. 06.30

Snogebæk Strand – fælles morgenbord med indkøbt morgenbrød

Vingården Lille Ladegaard – Rundvisning af ejeren med orientering om nye måder at dyrke vin på i Danmark. Smagning af 5 vine (Og så fik grisen lige en halv liter Cola😊 )

Tirsdag  den 16. aug. tog vi til Hulle Havn Camping – to overnatninger til en fornuftig pris. Badning og gåtur til Svaneke Bryghus. Restauratør Morten fortalte om Bryghusets historie mm. Der brygges nu i 20000 liters tanke.

Torsdag den 18. aug. kørte alle til Listed Havn med havnefoged Ib, som er et livstykke. Han startede nogle af de gamle skibsmotorer op fra hans lille museum. Absolut et besøg og en overnatning værd. 

Torsdag eftermiddag kørte vi til Kæmpestranden i Allinge. Overdådig buffetmed fisk og meget andet på Nordbornholms Røgeri, inkl. Isdessert.

Fredag kørte vi til Opalsøen ved Hammershus og overnattede der på en god plads ved Søen.

Lørdag kørte nogen til Hasle og spiste frokost, andre kørte til Rønne for shopping, og alle mødtes ved færgen og sejlede hjem kl. 17,00 – i Køge ca. kl. 22.30.

Alt i alt en rigtig god og hyggelig tur.