Vi har igennem nogen tid arbejdet på at etablere dette nye website for DK-AutoCam. Vores gamle side var blevet forældet, og samtidig var vores hosting-konto også blevet for dyr. Det nye website er opbygget med den teknik, man kalder responsive design. Det betyder, at websitet fungerer lige godt, om man benytter det fra en PC, SmartPhone eller tablet. Indholdet justeres efter, hvilken enhed man tilgår det fra.

Der mangler imidlertid stadig en hel del arbejde på denne nye webside for DK-AutoCam, men da vores hosting-konto er opsagt pr. 1. juni 2020, har vi valgt at åbne websiden op allerede nu – og vi gør derfor opmærksom på, at der stadig er en del mangler, der skal arbejdes videre på, og det vil de kommende uger ske, imens siden er “online”.

Grupperinger af indholdet på siden

Manglerne giver sig primært udtryk i selve indholdet på siden. Der er blandt andet ikke helt sammenhæng imellem grupperingen kontra det indhold, der vises i de enkelte grupper.

Bannerreklamer og annoncører

Vi er så heldige, at vi har en hel del annoncører, som på vores gamle website støttede os via bannerreklamer. Her på den nye side har vi opbygget bannerreklamer på en lidt anderledes måde end tidligere. Dette har den konsekvens, at alle bannerreklamer skal designes om til den nye struktur og med de nye krav til billedmaterialet. Vi vil den kommende tid kontakte alle annoncører, og efterfølgende vil bannerreklamerne blive opdateret på siden. Der er 2 typer af bannerreklamer. Den ene er det, vi kalder topbannere, som skal designes med målene 728x90pixel. Det andet er det, vi kalder sidebanner. Det skal designes i 300x250pixel.

De 2 blokke ses foreløbigt i toppen af siden, samt i højre side. På nuværende tidspunkt er der kun 2 reklamer i rotation. Det forventes, at der sættes 6-8 reklamer ind i rotation. Ønsker du reklamebanner på siden, skal du kontakte Bjarne Buxbom på e-mail: bjarnebuxbom@gmail.com

Træf og eventkalender

Kalenderen vil fremadrettet indeholde information om kommende træf i foreningen. Derudover kan du finde oplysninger om relevante autocampermesser, åbent hus etc.

Tip til medlemmer

Det nye website findes foreløbig på www.dk-autocam.com – om ganske få dage vil det fungere så det også fungere på det gamle domæne som er www.dk-autocam.dk

I topmenuen på websitet, finder du link til foreningens forum. Vi anbefaler derfor altid først at slå op på websitet, og benytte linket til forum.